Deze site maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing. ik accepteer
Hurom H100 slowjuicer platina Bekijk groter

Hurom H100 slowjuicer platina

399,00 € incl. btw

Nieuw product

Hurom H100 Enkel schroefsysteem slowjuicer voor sappen

43 toeren per minuut

Zeven vervangen door filters

Interne filter, externe filter, smoothie filter, ijsmolen

Dubbele reservoir

Vermogen 150 W

Meer details

 • megajus

  De sappen die rechtstreeks door de bloedsomloop worden geabsorbeerd, brengen in minder dan 20 minuten alle mineralen, vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede werking van het lichaam in het lichaam. De sappen vergemakkelijken de spijsvertering en reguleren de zuurgraad van de maag, en hebben ook een ontgiftende werking op het lichaam. Ons lichaam accumuleert gifstoffen door onjuiste voeding - fastfood, zoete dranken en gebrek aan beweging, beïnvloedt de zuurgraad van het lichaam en de ontwikkeling van infecties. Sapjes leveren niet alleen de energie die elke dag nodig is, maar zorgen ook voor enzymen en vitaminen om elk orgaan te helpen ontgiften, overtollig water en zout uit het lichaam te verwijderen en gewichtsverlies te vergemakkelijken. Door de sappen regelmatig te drinken, kunt u ook cellulitis verminderen en het verouderingsproces vertragen dankzij de antioxidanten die in vers geperste sappen zitten. Vers bereide sappen hebben een positief effect op het immuunsysteem, waardoor de assimilatie van kostbare ingrediënten veel sneller verloopt dan de traditionele consumptie van groenten en fruit. Dit maakt het gemakkelijk voor het lichaam om zich te verdedigen tegen infecties en ziekten.

  Juicer Hurom H-100 s ontworpen door het Koreaanse bedrijf Hurom. De uitgebreide uitrusting van de set en de lage snelheid van 43 toeren per minuut maken de Hurom H100 tot een veelzijdig apparaat. Hurom H100 Easy is de eerste verticale juicer waarbij geen metaallegering in de schermen wordt gebruikt. En het ontbreken van een metalen scherm verkort het reinigen van de pers tot één moment. De schermen zijn vervangen door speciale filters - de interne ulteme filter en de externe filter van PMMA acrylglas. Dankzij uitwisselbare filters kunt u heldere sappen, sappen met vruchtvlees en sorbets bereiden. Een nuttige functie is de gepatenteerde pulpdensiteitsregelaar, die de knijpkracht en de helderheid van het sap beïnvloedt.

  TECHNISCHE SPECIFICATIE

  NAAM VAN HET PRODUCT: HUROM

  MODEL: H100 (H-100 Easy)

  SYSTEEM: ENKEL SCHROEF

  AFMETINGEN: 29,2 x 21 x 46,2 cm

  GEWICHT: 5,7 KG

  VOEDING: 240V/ 50-60 HZ

  VERMOGEN: 150 W

  SNELHEID: 43 TOEREN / MIN.

  RESERVOIR: dubbele reservoir Ø16 cm

  WERKTIJD: MAX. 30 MINUTEN

  INHOUD VAN DE SET

  Slowjuicer

  Interne filter

  Externe filter

  Smoothie filter

  Ijsmolen

  Druppeldop

  Sapcentrifuge

  Pulpcontainer

  Plastic aandrukker

  Reinigingsborstel

  GARANTIE

  MOTOR: 10 JAAR

  ONDERDELEN: 4 JAAR

  Beoordeling

  4.68 uit 5 - 124 beoordelingen.

  15 andere producten in dezelfde categorie: