Deze site maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing. ik accepteer

Kuvings EVO 820 Evolution Juicer grafiet mat

429,00 € incl. btw

-120,00 €

549,00 € incl. btw

Nieuw product

Kuvings EVOLUTION 820 enkel schroefsysteem slowjuicer voor sappen

60 toeren per minuut

Grote reservoir 8,2 cm

Vermogen 240 W

Meer details

 • megajus

  De sappen die rechtstreeks door de bloedsomloop worden geabsorbeerd, brengen in minder dan 20 minuten alle mineralen, vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede werking van het lichaam in het lichaam. De sappen vergemakkelijken de spijsvertering en reguleren de zuurgraad van de maag, en hebben ook een ontgiftende werking op het lichaam. Ons lichaam accumuleert gifstoffen door onjuiste voeding - fastfood, zoete dranken en gebrek aan beweging, beïnvloedt de zuurgraad van het lichaam en de ontwikkeling van infecties. Sapjes leveren niet alleen de energie die elke dag nodig is, maar zorgen ook voor enzymen en vitaminen om elk orgaan te helpen ontgiften, overtollig water en zout uit het lichaam te verwijderen en gewichtsverlies te vergemakkelijken. Door de sappen regelmatig te drinken, kunt u ook cellulitis verminderen en het verouderingsproces vertragen dankzij de antioxidanten die in vers geperste sappen zitten. Vers bereide sappen hebben een positief effect op het immuunsysteem, waardoor de assimilatie van kostbare ingrediënten veel sneller verloopt dan de traditionele consumptie van groenten en fruit. Dit maakt het gemakkelijk voor het lichaam om zich te verdedigen tegen infecties en ziekten.

  Juicer Kuvings EVO820 is ontworpen door het Koreaanse bedrijf NUC Electronics Co. Het grootste voordeel van de Kuvings slowjuicer is ongetwijfeld de grote reservoir van 82 mm, waardoor het makkelijker is om ingrediënten voor sap te bereiden. De ideale combinatie van het modern design en technologie maakt het Evolution-model tot een ster onder de slowjuicers. De combinatie van een langzame snelheid van 60 omwentelingen per minuut en roestvrijstalen en ultem (BPA-free) zeven maakt de resulterende sappen helder en vol vitaminen. Het Evolution-model is de nieuwste slowjuicer van Kuvings met een flip-gate systeem voor meer veiligheid.

  EVO820 is ook een nieuw kleurenschema. De behuizing van de Kuvings slowjuicer is volledig van donker plastic en de voorkant is versierd met een leerachtige structuur. De matte editie van de Evolution lijn genaamd Gold of Premium Series voegt charme toe.

  De 8,2 cm reservoir heeft een beweegbare klep en een dubbele inlaat. Grote vruchten kunnen gemakkelijk in de opening worden gedaan met een beweegbare klep, en een tweede opening wordt gebruikt voor het persen van zeer harde, vezelige en lange producten zoals wortelen, bieten of selderij.

  TECHNISCHE SPECIFICATIE

  NAAM VAN HET PRODUCT: KUVINGS

  MODEL: EVOLUTION 820 / EVO820

  SYSTEEM: ENKEL SCHROEF

  AFMETINGEN: 20,1 x 23,9 x 49 cm 

  GEWICHT: 7 KG

  VOEDING: 240V/ 50-60 HZ

  VERMOGEN: 240 W

  SNELHEID: 60 TOEREN / MIN.

  LUIDHEID: 50DB

  RESERVOIR: 8,2 CM

  WERKTIJD: MAX. 30 MINUTEN


  INHOUD VAN DE SET

  Slowjuicer

  Zeef voor heldere sappen

  Mengmand

  Roterende reinigingsborstel

  Druppeldop

  Sapcentrifuge

  Pulpcontainer

  Plastic aandrukker

  Reinigingsborstel

  Sleutel voor het openen van de behuizing  GARANTIE VAN DE VERKOPER

  MOTOR: 10 JAAR

  ONDERDELEN: 2 JAAR

  Beoordeling

  4.58 uit 5 - 291 beoordelingen.

  10 andere producten in dezelfde categorie: