Deze site maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing. ik accepteer
Hurom H-AI One Stop Slowjuicer rood Bekijk groter

Hurom H-AI One Stop Slowjuicer rood

499,00 € incl. btw

Nieuw product

Hurom H-AI One Stop H-AI-SBE20 enkel schroefsysteem slowjuicer voor sappen

60 toeren per minuut

12 cm reservoir

Vermogen 200 W

Model van 2018

Meer details

 • Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

  megajus

  De sappen die rechtstreeks door de bloedsomloop worden geabsorbeerd, brengen in minder dan 20 minuten alle mineralen, vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede werking van het lichaam in het lichaam. De sappen vergemakkelijken de spijsvertering en reguleren de zuurgraad van de maag, en hebben ook een ontgiftende werking op het lichaam. Ons lichaam accumuleert gifstoffen door onjuiste voeding - fastfood, zoete dranken en gebrek aan beweging, beïnvloedt de zuurgraad van het lichaam en de ontwikkeling van infecties. Sapjes leveren niet alleen de energie die elke dag nodig is, maar zorgen ook voor enzymen en vitaminen om elk orgaan te helpen ontgiften, overtollig water en zout uit het lichaam te verwijderen en gewichtsverlies te vergemakkelijken. Door de sappen regelmatig te drinken, kunt u ook cellulitis verminderen en het verouderingsproces vertragen dankzij de antioxidanten die in vers geperste sappen zitten. Vers bereide sappen hebben een positief effect op het immuunsysteem, waardoor de assimilatie van kostbare ingrediënten veel sneller verloopt dan de traditionele consumptie van groenten en fruit. Dit maakt het gemakkelijk voor het lichaam om zich te verdedigen tegen infecties en ziekten.

  Slowjuicer Hurom H-AI One Stop is ontworpen door het Koreaanse bedrijf Hurom. De rijke uitrusting van de set samen met de langzame 60 RPM maakt van Hurom H-AI ONE STOP een veelzijdig apparaat. Het heeft het grootste reservoir met een grootte van 12 cm – vul de grote reservoir met fruit en groenten, wacht tot het einde van het persproces, het krijgen van een verse, gezonde en heerlijke sap. Dankzij uitwisselbare reservoirs kunt u heldere sappen en sappen met vruchtvlees bereiden. Een nuttig element is de gepatenteerde pulpy flow adjustment manchet, die de knijpkracht en de helderheid van het sap beïnvloedt. Daarnaast heeft het H-AI model een nieuwe kom met een schuine bodem voor een soepele stroom van sap. De Slowjuicer Hurom H-AI ONE STOP wordt alleen ingeschakeld als het deksel goed en volledig gesloten is, zodat de veiligheid van elke gebruiker gewaarborgd is.

  TECHNISCHE SPECIFICATIES

  NAAM VAN HET PRODUCT: HUROM

  MODEL: H-AI ONE STOP

  SYSTEEM: ENKEL SCHROEF

  AFMETINGEN: 435 x 296 x 160 mm

  GEWICHT: 6,4 KG

  VOEDING: 240V/ 50-60 HZ

  VERMOGEN: 200 W

  SNELHEID: 60 TOEREN / MIN.

  RESERVOIR: 12 CM

  WERKTIJD: MAX. 30 MINUTEN

  INHOUD VAN DE SET

  Slowjuicer

  Zeef fijn

  Zeef grof

  Mengmand

  Druppelstop

  Sapcentrifuge

  Pulpcontainer

  Reinigingsborstel  GARANTIE

  MOTOR: 10 JAAR

  ONDERDELEN: 4 JAAR

  Beoordeling

  3 uit 5 - 3 beoordelingen.

  10 andere producten in dezelfde categorie: