Deze site maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing. ik accepteer

HZ Alpha SBE17 inox slowjuicer

449,00 € incl. btw

Nieuw product

Hurom HZ ALPHA SBE17 Enkel schroefsysteem slowjuicer voor sappen

43 toeren per minuut

Derde generatie model

3 verwisselbare zeven: fijne zeef, grofe zeef, sorbet voorbereider

Vermogen 150 W

Meer details

 • megajus

  De sappen die rechtstreeks door de bloedsomloop worden geabsorbeerd, brengen in minder dan 20 minuten alle mineralen, vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede werking van het lichaam in het lichaam. De sappen vergemakkelijken de spijsvertering en reguleren de zuurgraad van de maag, en hebben ook een ontgiftende werking op het lichaam. Ons lichaam accumuleert gifstoffen door onjuiste voeding - fastfood, zoete dranken en gebrek aan beweging, beïnvloedt de zuurgraad van het lichaam en de ontwikkeling van infecties. Sapjes leveren niet alleen de energie die elke dag nodig is, maar zorgen ook voor enzymen en vitaminen om elk orgaan te helpen ontgiften, overtollig water en zout uit het lichaam te verwijderen en gewichtsverlies te vergemakkelijken. Door de sappen regelmatig te drinken, kunt u ook cellulitis verminderen en het verouderingsproces vertragen dankzij de antioxidanten die in vers geperste sappen zitten. Vers bereide sappen hebben een positief effect op het immuunsysteem, waardoor de assimilatie van kostbare ingrediënten veel sneller verloopt dan de traditionele consumptie van groenten en fruit. Dit maakt het gemakkelijk voor het lichaam om zich te verdedigen tegen infecties en ziekten.

  Juicer Hurom HZ SBE17 is ontworpen door het Koreaanse bedrijf Hurom. De rijke uitrusting van de set samen met de lage snelheid van 43 rpm maakt de Hurom ALPHA tot een veelzijdig apparaat. Dankzij uitwisselbare schermen kunt u heldere sappen, sappen met vruchtvlees en sorbets bereiden. Een nuttige functie is de gepatenteerde pulpdensiteitsregelaar, die de knijpkracht en de helderheid van het sap beïnvloedt.

  TECHNISCHE SPECIFICATIE

  NAAM VAN HET PRODUCT: HUROM

  MODEL: HZ ALPHA SBE17

  SYSTEEM: ENKEL SCHROEF

  AFMETINGEN: 20 x 24 x 41 cm

  GEWICHT: 6 KG

  VOEDING: 240V/ 50-60 HZ

  VERMOGEN: 150 W

  SNELHEID: 43 TOEREN / MIN.

  RESERVOIR: 3 x 5 CM

  WERKTIJD: MAX. 30 MINUTEN

  INHOUD VAN DE SET

  Slowjuicer

  Fijne zeef

  Grofe zeef

  Sorbet voorbereider

  Mengmand

  Druppeldop

  Sapcentrifuge

  Pulpcontainer

  Plastic aandrukker

  Reinigingsborstel

  GARANTIE

  MOTOR: 5 JAAR

  ONDERDELEN: 2 JAAR

  Beoordeling

  4.85 uit 5 - 268 beoordelingen.

  10 andere producten in dezelfde categorie: