Deze site maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing. ik accepteer
Oscar DA 1200 Slowjuicer zilver – zwart Bekijk groter

Oscar DA 1200 Slowjuicer zilver – zwart

349,00 € incl. btw

Nieuw product

Oscar DA 1200 enkel schroefsysteem slowjuicer voor sappen

63-75 toeren per minuut

2 verwiselbare zeven: fijne zeef, zeef voor te malen, sorbet en boter

4 pasta doppen

Pulpdensiteitsregelaar

Vermogen 200 W

Meer details

 • Dit product is niet meer op voorraad

  megajus

  De sappen die rechtstreeks door de bloedsomloop worden geabsorbeerd, brengen in minder dan 20 minuten alle mineralen, vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede werking van het lichaam in het lichaam. De sappen vergemakkelijken de spijsvertering en reguleren de zuurgraad van de maag, en hebben ook een ontgiftende werking op het lichaam. Ons lichaam accumuleert gifstoffen door onjuiste voeding - fastfood, zoete dranken en gebrek aan beweging, beïnvloedt de zuurgraad van het lichaam en de ontwikkeling van infecties. Sapjes leveren niet alleen de energie die elke dag nodig is, maar zorgen ook voor enzymen en vitaminen om elk orgaan te helpen ontgiften, overtollig water en zout uit het lichaam te verwijderen en gewichtsverlies te vergemakkelijken. Door de sappen regelmatig te drinken, kunt u ook cellulitis verminderen en het verouderingsproces vertragen dankzij de antioxidanten die in vers geperste sappen zitten. Vers bereide sappen hebben een positief effect op het immuunsysteem, waardoor de assimilatie van kostbare ingrediënten veel sneller verloopt dan de traditionele consumptie van groenten en fruit. Dit maakt het gemakkelijk voor het lichaam om zich te verdedigen tegen infecties en ziekten.

  Juicer Oscar DA 1200 is ontworpen door het Koreaanse bedrijf Hurom. Dankzij het ontwerp en de extractievijzel die met de ulteme is gebouwd, maakt de Oscar juicer het malen, frezen, extruderen en produceren van deegwaren mogelijk.

  De innovatieve Oscar DA 1200 slowjuicer werkt zacht, met een snelheid van 63 omwentelingen per minuut, zonder de producten te beschadigen of te verwarmen. Oscar past zich aan alle soorten groenten en fruit aan, met behoud van hun vitaminen, enzymen en mineralen. Het heeft een hoog verpletterend vermogen met behoud van een stille werking (~40dB). Het is ook intuïtief te gebruiken, zeer eenvoudig te installeren en te reinigen.

  In vergelijking met de vorige versie is dit model uitgerust met een grotere invoeropening zodat grotere stukken kunnen worden ingegooid, en voor bladgroenten zal minder vaak een aandrukker worden gebruikt.

  De Oscar DA 1200 juicer is uitgerust met twee zeven - een voor sapextractie en een voor het malen, sorbet en boter. Daarnaast is het uitgerust met een pulpdensiteitsregelaar en 4 modelleerkappen. Verwisselbare schermen en doppen maken het mogelijk om koffie, kruiden, noten te malen, pindakaas, pasta en ijsdesserts te bereiden.

  TECHNISCHE SPECIFACTIE

  NAAM VAN HET PRODUCT: OSCAR

  MODEL: DA 1200

  SYSTEEM: ENEKL SCHROEF

  AFMETINGEN: 42 x 16,5 x 32,0 cm

  GEWICHT: 6 KG

  VOEDING: 230V/ 50 HZ

  VERMOGEN: 200 W

  SNELHEID: 63-75 TOEREN / MIN.

  RESERVOIR: 4,5 x 4 cm

  WERKTIJD: MAX. 30 MINUTEN


  INHOUD VAN DE SET

  Slowjuicer

  Fijne zeef (materiaal Ultem BPA Free)

  Dichte zeef voor te malen (materiaal Ultem BPA Free)

  Afzuigschroef (materiaal Ultem BPA Free)

  Pulpdensiteitsregelaar

  Sapcentrifuge

  Pulpcontainer

  Plastic aandrukker

  Reinigingsborstel

  GARANTIE

  MOTOR: 20 JAAR

  ONDERDELEN: 5 JAAR

  Beoordeling

  4.69 uit 5 - 118 beoordelingen.

  5 andere producten in dezelfde categorie: