Deze site maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing. ik accepteer

Oscar DA 1000 Slowjuicer chroom

299,00 € incl. btw

Nieuw product

Oscar DA 1000 enkel schoefsysteem slowjuicer voor sappen

60-75 toeren per minuut

2 verwisselbare zeven: fijne zeef, zeef voor te malen, sorbet en boter

6 pasta doppen

Pulpdensiteitsregelaar

Vermogen 200 W

Meer details

 • Dit product is niet meer op voorraad

  megajus

  De sappen die rechtstreeks door de bloedsomloop worden geabsorbeerd, brengen in minder dan 20 minuten alle mineralen, vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede werking van het lichaam in het lichaam. De sappen vergemakkelijken de spijsvertering en reguleren de zuurgraad van de maag, en hebben ook een ontgiftende werking op het lichaam. Ons lichaam accumuleert gifstoffen door onjuiste voeding - fastfood, zoete dranken en gebrek aan beweging, beïnvloedt de zuurgraad van het lichaam en de ontwikkeling van infecties. Sapjes leveren niet alleen de energie die elke dag nodig is, maar zorgen ook voor enzymen en vitaminen om elk orgaan te helpen ontgiften, overtollig water en zout uit het lichaam te verwijderen en gewichtsverlies te vergemakkelijken. Door de sappen regelmatig te drinken, kunt u ook cellulitis verminderen en het verouderingsproces vertragen dankzij de antioxidanten die in vers geperste sappen zitten. Vers bereide sappen hebben een positief effect op het immuunsysteem, waardoor de assimilatie van kostbare ingrediënten veel sneller verloopt dan de traditionele consumptie van groenten en fruit. Dit maakt het gemakkelijk voor het lichaam om zich te verdedigen tegen infecties en ziekten.

  Juicer Oscar DA 1000 is ontworpen door het Koreaanse bedrijf Hurom. Het is ook bekend onder de namen zoals Hurom DA 1000 en Oscar Neo DA 1000. Dankzij het ontwerp en de met de ulteme gebouwde juicer maakt de Oscar juicer het malen, verkruimelen, extruderen en produceren van pasta mogelijk.

  De innovatieve Oscar DA 1000 slowjuicer sapcentrifuge werkt zacht, met een snelheid van 60 omwentelingen per minuut, zonder de producten te beschadigen of te verwarmen. Oscar past zich aan alle soorten groenten en fruit aan, met behoud van hun vitaminen, enzymen en mineralen. Het heeft een hoog verpletterend vermogen met behoud van een stille werking (~40dB). Het is ook intuïtief te gebruiken, zeer eenvoudig te installeren en te reinigen.

  De Oscar DA 1000 juicer is uitgerust met twee zeven - een voor sapextractie en een voor het malen, sorbet en boter. Het is bovendien uitgerust met een pulpdensiteitsregelaar en 6 pasta doppen. Verwisselbare schermen en doppen maken het mogelijk om koffie, kruiden, noten te malen, pindakaas, pasta en ijsdesserts te bereiden.

  TECHNISCHE SPECIFICATIE

  NAAM VAN HET PRODUCT: OSCAR

  MODEL: DA 1000

  SYSTEEM: ENKEL SCHROEF

  AFMETINGEN: 26 x 17,5 x 21,5 cm

  GEWICHT: 6,5 KG

  VOEDING: 230V/ 50 HZ

  VERMOGEN: 200 W

  SNELHEID: 60-75 TOEREN / MIN.

  RESERVOIR: 3,8 CM

  WERKTIJD: MAX. 30 MINUTEN


  INHOUD VAN DE SET

  Slowjuicer

  Fijne zeef (materiaal Ultem BPA Free)

  Dichte zeef voor te malen (materiaal Ultem BPA Free)

  Afzuigschroef (materiaal Ultem BPA Free)

  Pulpdensiteitsregelaar

  Sapcentrifuge

  Pulpcontainer

  Plastic aandrukker

  Reinigingsborstel

  GARANTIE

  MOTOR: 20 JAAR

  ONDERDELEN: 5 JAAR

  Beoordeling

  4.7 uit 5 - 270 beoordelingen.

  5 andere producten in dezelfde categorie: