Deze site maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing. ik accepteer

1. Gegevensbeheerder:

Emagination SAS avec siège à 29 route de Lille 59113 Seclin 7

2. De contactgegevens van de beheerder van de gegevensbescherming:

e-mail: info@vivamarkt.nl

3. Het doel van de verwerking en de rechtsgrondslag van de verwerking.

Persoonlijke gegevens worden verwerkt met het doel om gebruik te maken van de diensten van de Vivamarkt.nl online shop, in het bijzonder om de geplaatste bestellingen uit te voeren en in contact te blijven met de klanten van de winkel.

De rechtsgrondslag voor de gegevensverwerking is de toestemming voor de verwerking ervan.

4. Informatie over de ontvangers van persoonsgegevens.

Persoonlijke gegevens worden verstrekt aan entiteiten die pakketdiensten leveren - voor zover dat nodig is om de bestelde goederen naar de klanten van de winkel en de betalingsdienstaanbieders te sturen - voor zover dat nodig is om de betaling uit te voeren.

5. De periode waarin de gegevens worden opgeslagen.

Persoonlijke gegevens zullen worden opgeslagen:

- voor geregistreerde gebruikers - tot het moment van verwijdering van het account op het winkelplatform door de gebruiker - de klant (alleen of door de gegevensbeheerder),

- voor niet-geregistreerde gebruikers (bezoekers) - tot het einde van de bestelling en het verwijderen van gegevens uit het winkelplatform door de gegevensbeheerder.

6. Rechten in verband met de verwerking van persoonsgegevens.

De klanten van de winkel waarvan de gegevens worden verwerkt, zijn gerechtigd:

- de voor de verwerking verantwoordelijke te verplichten toegang te verkrijgen tot de persoonsgegevens van de betrokkene, deze te corrigeren, te wissen of de verwerking ervan te beperken,

- om zich te verzetten tegen gegevensverwerking,

- voor gegevensoverdracht,

- intrekking van de toestemming op elk moment, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking die op basis van de toestemming vóór de intrekking is uitgevoerd (door het sturen van een verklaring over deze inhoud per post of e-mail).

7. Het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

Een klacht kan worden ingediend bij de voorzitter van het Bureau voor de bescherming van persoonsgegevens.

8. Het verstrekken van persoonlijke gegevens is een voorwaarde voor het sluiten van een contract voor de aankoop en verkoop van goederen die worden aangeboden in de Vivamarkt.nl online shop. Het niet verstrekken van persoonlijke gegevens en toestemming voor de verwerking ervan leidt tot het sluiten van een contract - het plaatsen van een bestelling is niet mogelijk.